Läs mer »

Andy’s i Gävle-Valbo

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Andy’s i Örebro

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Nu bygger vi framtidens lekland!

2 Jun 2015

Nu bygger vi framtidens lekland!

Andy-48

Klicka här för att få en inbjudan till öppningen!

Om du trodde du visste vad ett lekland var. Tänk om. Tänk stort. Det gör vi.

Det är med stor spänning, stolthet och förväntan vi nu i dagarna tar de första spadtagen på vårt nya lekland i Bromma. Vi har lyssnat noga på er gäster, vad ni tycker är bra och vad som kan bli bättre. Vi har tänk, planerat och rest ut i världen för att hitta inspiration och nu är vi äntligen framme vid byggstart.

Utmaningen har varit klar från början; vi ska skapa Sveriges bästa lekland. Varför? För att vi brinner för barn och ungas utveckling. För att vi tycker att våra gäster, liten som stor, förtjänar fantastiska lekland.

Vad är det som kommer att göra vårt nya lekland bäst? Det enkla svaret på det är allting. Vi har förbättrat varje liten del av dagens lekland, vi har tillfört nya typer av aktiviteter som både är roliga och lärande, vi gör om våra kalaskoncept, vi har skapat ett nytt inspirerande tema, vi storsatsar på en ny restaurang och många andra saker vi har hört att ni vill ha.

Vi vill inspirera och entusiasmera barn till att leka mer, röra sig mer, lära sig mer och bli mer kreativa. Vi vet att det får barn att utvecklas och må bra och därför bygger vi vårt lekland i 5 olika zoner, var och en designad för att främja och utveckla just de färdigheterna och egenskaperna hos barn. Allt detta på 5500kvm i Bromma precis bredvid Citygross och Bauhaus, endast 4 min från Alvik med tvärbanan, 20 min från stan och med gott om parkering för er som kommer med bil.

På den här bloggen kommer ni kunna följa hela resan mot öppning av Bromma Hösten 2015. Vi kommer att berätta om de olika zonerna i leklandet, varför vi bygger som vi gör och vad ni kan förvänta er av ert besök på Andy’s i Bromma. Dessutom kryddat med en hel del överraskningar.

Så om ni trodde att ni visste vad ett lekland var, tänk om och tänk stort. Det gör vi.

Nu börjar resan mot Sveriges bästa lekland. Roligt, spännande och utvecklande.

Lekfulla och lärande hälsningar
Andy med vänner

Kategorier: Allmänt, Experiment, Kalas, Kreativt skapande, Restaurang, Rollspel, Stora leken