Läs mer »

Andy’s i Gävle-Valbo

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Andy’s i Örebro

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Andy’s i Gävle-Valbo

Välkommen till Andy’s i Gävle!

Ett 4000 kvm stort, grymt lekland med allt du kan önska dig och lite till..

Här hittar du inte bara en stor 7 meter hög klätterställning, utan även Andy’s Kvarter där du kan gå in i olika roller och jobba hos veterinären, teatern, bilverkstan mm. Vi har även en skaparhörna som inbjuder till kreativa upptåg samt en grym småpark med aktiviteter för 0-3 åringar.

Klättertokiga, leksugna och utforskare hoppar, studsar och trixar sig fram i Andy’s värld. I vår restaurang vilar du upp dig och fyller på med mer energi. Leklandet hittar du i Gävle, Valbo, ett stenkast från IKEA.

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Utforska leklandet

Storstan


Ge dig ut på äventyr i rutschkanor, hinderbanor, studsmattor och i våra andra hisnande attraktioner! Det är inte bara roligt, utan leken i Storstan tränar även motorik och koordination och självförtroende på ett fantastiskt sätt.

Småparken 0-3 år


Mängder med aktiviteter specifikt designade för våra minsta filurer. Här kan de tryggt upptäcka och utforska världen! Här finns allt från byggklossar, till små rutschkanor och aktivitetstavlor.

Kvarteret


Här kan vem som helst bli nästan vad som helst! Lek loss i affären, pizzerian, bilmecken, teatern, djursjukhuset eller i något av våra andra fantasifulla hus.

Biblioteket


Mellan varven, sitt ner och ta det lugnt. Mys in er i soffan och läs er favoritbok. Här finns ett stort urval av böcker, allt från LasseMaja till pekböcker för de minsta.

Skaparhörnan


I skaparhörnan släpper du kreativiteten fri och kan rita, teckna och skapa roliga grejer! Såklart kan du även göra din egen Andy mask! Här har vi både fritt skapande och även pyssliga aktiviteter med speciella teman.

Kalasstationen


Ett första stopp på en magisk resa, en hållplats för årets roligaste dag! Vi har sju skojiga kalasrum att välja på – alla med varsitt tema. Kika in under Kalas för att läsa mer.

För vuxna


Du som vuxen kan följa med ditt barn på alla äventyr i lekställningen utan problem, men vill du ta det lite lugnt så har du god uppsikt över ställningen från golvnivå. Och när du vill ta en paus kan du njuta av vällagad mat och gott kaffe. Fritt wi-fi finns såklart.

Butiken


I vår härliga butik hittar du alla dina favorit-Andy-grejer, men även utklädningskläder och annat skoj. Ett hett tips till dig som har kalas är att köpa din present direkt här på leklandet.

Populära attraktioner

Bilbanan

Bollhavet

Donutglidern

Hinderbanorna

Slänggungan

Stora Waveslidern

Studsmattorna

Vulkanen

Vår restaurang

bild_cafe

Mat som får barn att skratta!

I Stadsparken sitter du ner och tar det lugnt och fyller på med ny energi. På Andy’s hittar du mat som är alla barn favorit, även stora barns!

Njut av klassisker såsom pannkakor, lasagne eller korv. Prova vår grymma Andy’s Burger eller vår vuxenvariant Tessys Burger. Eller kan vi fresta med några av våra sallader?

restaurang_ovriga1restaurang_ovriga2restaurang_ovriga3

Gävle – Hitta hit

Andy’s i Gävle – Stängt!

F r o m 25 november stänger Andys Lekland. I november/december öppnar vi på nytt som Leos Lekland.

Håll utkik efter mer information om nyöppningen på Leos hemsida och Facebooksida.

 

Valbovägen 318 A och B, Gävle
E-post: gavle@andyslekland.se
Telefon: 026-2806655
Telefon reception: 026-2806670026-2806677

Hitta hit med Kollektivtrafik »

Hitta hit med Bil »