Läs mer »

Andy’s i Gävle-Valbo

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Andy’s i Örebro

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Frågor

Vanliga frågor

Var kan man förvara värdesaker?
Vi har skåp för det. På alla lekland, lägger du i en guldtia myntfacket och låser ditt skåp. Om du saknar kontanter så säg till när du betalar entrén så kan du ta ut extra mynt.

Hur långe får man leka?
Så länge du orkar och vill – fyll på med näring från restaurangen och lek på!

Får man ha med sig egen mat?
Nej, på Andy’s får man inte ha med sig egen mat. Vi har strikta säkerhetsregler och dessa innefattar t ex ’mat utifrån’ som vi inte har möjlighet att varken kontrollera eller garantera ur bakterie- och allergisynpunkt. Däremot har vi bästaste restaurangen om du blir sugen på något, litet som smått.

Finns det parkeringsplatser?
Jajamän, på alla våra lekland finns gott om parkeringsplatser!

Måste föräldrarna stanna kvar?
Ja, en vuxen måste vara kvar. Först och främst är inte det tillåtet att lämna sina barn på Andy’s. Vuxna har även ett ansvar för att deras barn följer de leka-bäst-regler som finns. Till det tycker ju vi att hela idén med Andy’s är att familjer ska leka, umgås och ha kul här, det är därför vi finns!

Varför måste man ha strumpor på när man leker?
Vi tror inte att era barn har smutsiga fossingar. Men utan strumpor kan fötterna på grund av lekens framkallade svettning göra att fötterna faktiskt fastnar i rutschkanor och andra lekdelar. Kommer ett barnen med fullt fart så kan de fastna, göra sig illa i fötter och tår och i värsta fall till och med falla framåt och slå sig rejält. Så behåll strumporna på!