Läs mer »

Andy’s i Gävle-Valbo

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

Andy’s i Örebro

Mån-Fre: 10-19

Lör-Sön: 10-19

Hitta hit »

En fantasifull värld växer fram!

20 Jul 2015

En fantasifull värld växer fram!

Vår ambition är att skapa en fantastisk helhetsupplevelse för er gäster. Och för att lyckas med det behöver vi bl.a. skapa en fantastisk tematisering. Hur ska det se ut på vårt nya lekland? Hur ska Andy’s värld se ut?

Den ska vara lekfullt och fantasifull, och på samma gång lärande. Tematiseringen ska ha innehåll, inte bara vara utsmycknad. Tillsammans klurade vi, vände och vred på det, pratade mer er gäster och till slut kom vi fram till något vi tror blir väldigt bra.

Andy’s värld är en fantasifull, pulserande och modern stad. Men, inte bara en stad, flera städer, världsstäder. Andy är på en resa där han upptäcker mer och mer av världen, ständigt nyfiken. Precis på samma sätt som barn är i sin utveckling. På en ständig upptäcktsresa i vad livet har att erbjuda.

AndyStad

Det här skapar fantastiska möjligheter för både lek och lärande. Vi kommer kunna arbeta med aktiviteter baserat på olika länder, på olika kulturer, på språk och mycket mer.

Tematiseringen har tagits fram av Steve Pledger, en brittisk designer. Med i idéprocessen har även Isabelle McAllister varit, som är expert på just barn och barnmiljöer.

Andyslide

På bilderna ser ni några skisser på hur det kommer att se ut. Självklart kommer tematiseringen löpa genom hela leklandet – från entrén, till kalasområdet, till restaurangen och vidare. T.ex. dekorbyggs stora husfasader så att det verkligen ska kännas, på riktigt kännas som att man befinner sig i Andy’s värld. Det kommer bli snyggt, det kommer kännas wow! Mer exempel får ni se lite längre fram :)

Andybil

/Vi på Andy’s

Kategorier: Tematisering